De SHOW

Het Noordhollands Oldtimerfestival in Venhuizen is al een aantal jaren hèt dagje uit voor het hele gezin tijdens de paasdagen. 12000 m² overdekt oldtimerplezier met allerhande dingen uit het verre of nabije verleden. Auto’s, motoren, trucks en andere voertuigen, kramen en stands met onderdelen of kleding maar ook miniaturen of andere snuisterijen ontbreken niet. Op ons podium is er doorlopend wat te zien, het entertainmentprogramma bestaat uit live muziek, dans en vaak nog een verrassingsact. Dit is allemaal te zien vanaf het terras waar u onder het genot van een kopje koffie of een ander drankje even de benen wat rust te gunnen. Aan de kinderen is ook gedacht… een kartbaan en de ouderwetse kop van jut hebben een plekje in de hal gekregen voor de jongsten onder ons. Dit alles bij elkaar opgeteld maakt het dus hèt dagje uit voor ‘t hele gezin!

“ 10 hallen overdekt oldtimerplezier"

Ieder jaar vernieuwen is een uitdaging. Om te zorgen dat er elke keer wat nieuws te zien is werken we aan de hand van een thema. Dit thema kan van alles zijn, we hebben bijvoorbeeld al motorraces, autosport, Al Capone, The Beatles en landen als Italië en Frankrijk gehad. We proberen de sfeer wat bij het thema hoort te creëren in de hallen en één hal in te richten met voertuigen gerelateerd aan het onderwerp.

Oldtimers in de bloembollen expohallen

Het Noordhollands Oldtimerfestival vind zijn oorsprong in 1985, tijdens de wegraces van Venhuizen. Daarna zijn er enkele festivals geweest in de oude veilinghallen in Blokker en in de CNB hallen in Bovenkarspel. Sinds 1991 is het Festival teruggekeerd naar Venhuizen waar het eerst een aantal jaren een buitenevenement is geweest op[ het plaatselijke sportcomplex om daarna te verhuizen naar onze huidige binnenlocatie. Hier hebben we de beschikking over 10 verwarmde hallen en genoeg ruimte om elk jaar een leuk festival voor u te organiseren wat we met veel plezier doen.

U VIND ONS HIER