ALTIJD 1e & 2e PAASDAG

20 & 21 april 2025

OVER ONS

Het Noordhollands Oldtimerfestival in Venhuizen is al een aantal jaren hèt dagje uit voor het hele gezin tijdens de paasdagen. 12000 m² overdekt oldtimerplezier met allerhande dingen uit het verre of nabije verleden. Auto’s, motoren, trucks en andere voertuigen, kramen en stands met onderdelen of kleding maar ook miniaturen of andere snuisterijen ontbreken niet. Op ons podium is er doorlopend wat te zien, het entertainmentprogramma bestaat uit live muziek, dans en vaak nog een verrassingsact. Dit is allemaal te zien vanaf het terras waar u onder het genot van een kopje koffie of een ander drankje even de benen wat rust te gunnen. Aan de kinderen is ook gedacht… een kartbaan en de ouderwetse kop van jut hebben een plekje in de hal gekregen voor de jongsten onder ons. Dit alles bij elkaar opgeteld maakt het dus hèt dagje uit voor ‘t hele gezin!

“Elke editie een nieuw origineel thema”

Ieder jaar vernieuwen is een uitdaging. Om te zorgen dat er elke keer wat nieuws te zien is werken we aan de hand van een thema. Dit thema kan van alles zijn, we hebben bijvoorbeeld al motorraces, autosport, Al Capone, The Beatles en landen als Italië en Frankrijk gehad. We proberen de sfeer wat bij het thema hoort te creëren in de hallen en één hal in te richten met voertuigen gerelateerd aan het onderwerp.

Luchtfoto's van Bert

De editie van 2023 was een groot succes met vele duizenden bezoekers.
Om een indruk te krijgen hoe zoiets eruitziet vanuit de lucht, hier wat beelden van het evenemententerrein op 2e paasdag.

https://bert-droneservice.nl/

Oldtimerfestival 2025

We hopen in 2025 op 20 en 21 april weer een Oldtimerfestival voor jullie te kunnen organiseren.
We houden je via deze website helemaal op de hoogte.

MVG Het Bestuur

Days
Hours
Minutes
Seconds

Volg ons op facebook

Het Noordhollands Oldtimerfestival kunt u ook volgen via de sociale media kanalen waaronder facebook. Op onze bladzijde vind u het laatste nieuws, foto’s, en ontwikkelingen in de aanloop naar het festival toe. Ook zijn er diverse acties om gratis entree kaarten te winnen voor ons “dagje uit voor het hele gezin!” Dus klik op “vind ik leuk”, dat vinden wij leuk!!

U VINDt ONS HIER